maanantai 7. helmikuuta 2011

:--) "every second counts"

おはようございます!Ohayô! げんきですか。。。uhhuh? anyway, moi taas. :') Oon vähä kipee :<  そしてあたまがいたい mut...Mistähän sitä alottais? あの。。。Myös hieman stressaantunut olen ollut viimeisten päivien aikana, syyt ovat tosin hieman perhekeskeisiä ja osittain koskee tulevaa muuttoa, niin en viitsisi niistä täällä paljoa puhua, mutta asioihin on tullut hieman mutkia...mihin päälle pistetään vielä muut stressinaiheuttajat, kuten yo:t ja yhteishaku...eli siis tätä samaa skeidaa, mitä viimisten kuukausien aikana on pitäny kelailla moneen otteeseen. Tosiaan tarkoitus ei ollut valittaa, vaan kertoa lähipäivien jutuista...しょうがない >o< ごめんえ!
..ja kuten joku Sherlock saattoi huomata sain vihdoin ja viimein japanin kielen toimimaan mun koneella..siis, että pystyn kirjoittamaan tässä noin, joten testailin vähä. >.<

Jooh elikkä koeviikko alko viime viikolla ja mulla on tässä ollut vapaapäiviä ihan kivasti. :) Oon tapani mukaan katellu aika paljon taas doramoja, kuten Joker Yurusarezaru Sousakania ja Keizoku 2: SPECiä...Rikossarjoja, kyllä vain...olen tämmöinen skitso-otaku-nörtti, joka lukittautuu huoneeseensa 24/7 tuijottelemaan doramoja ja hen....okei JK !! Oon tehny itseasias paljo muutakin! Viime viikolla kävelin yks päivä meilt Cittarille asti, mikä on ehkä joku 5 kilsaa jopa :D ...Sitten leivoin yhtenä päivänä tonnikalamuffineita ja niistä tuli hyviä *www*  おいしい!(ei ehkä näytä niin hienoilt kyl, mut... ^^" ) vois tehä uusiks joku kerta, pikkuveliki tykkäsi niistä, vaikka yleensä se on kauhean nirso kaiken ruuan suhteen.

No myönnän, et on sitä tullu laiskoteltuuki...lauantaina nimittäin nukuin kolmeen asti ja unisaldoa oli kerääntynyt kauhistuttavat 13 tuntia ja olo oli sen mukainen ja samana päivänä piti hinnoitella kirpparikamoja äitin kanssa ja unisena voi vain kuvitella miten heitän huonoa läppää loppu päivän, no ainakin jollain oli hauskaa... :')


Tuli noist doramoist viel mieleen, et noil molemmil mitkä mainitsin on hyvät tunnarit. :3 RIP SLYME - Scar ja THE RICECOOKERS - NAMIno YUKUSAKI

Niin joo ja sitten Laura anto viime viikol mulle postis tulleet peruukit. Hahah...oli kyl niin anime, no emt...mut käytän toista (tummemman ja vaaleemman ruskeet, pitkät) sit penkkariasus, nii pitää viel miettii et kumpi ois parempi. Mut joo se perjantai...En kestä, oli ihan urpo päivä :___D mentii Lauran ja Jutan kanssa tuntii liian aikasi kouluun, kaikki koneet lagas mulla ja meni tunti siihen, että sain jotenki koneen toimimaan, että pystyin jatkamaan portfolion tekemistä. Sitten kaiken lisäks liukastuin kaks kertaa peräkkäin ja Laura oli viihdyttävä...oikeastaan hemmetin spooky kirjakaupassa 8D sain melkee sydärin. :DD Ja loppu päivän "pelasti" (= tuhosi) mcd :<

Joo ja tosiaa eilen kävin kattomas 127 hours leffan, ku se vaikutti mielenkiintoselta trailerin ja arvostelun perusteella. :--) Ja kyl se oikeastaan oli sitä mitä oli lupailtu. :D Tykkäsin kyllä, hauskasti kuvattu ja mielenkiintonen tositarinaan perustuva tarina...ja hyvä onnellinen loppu. :) Mut silti jollain lailla en oo täysin vakuuttunu onko se kuitenkaa dvd-kamaa, meinaan, että ostaisinko sitä ite dvd:ksi, että oliko se vain kerta leffa ja that's it...? Ehkä, jotkut leffat on kyl semmosia, että vaikka ne oiski hyviä, niin ne on jotenki semmosia, et se on vähä niinku eläis ite jonku kokemuksen mikä oli muistettavan arvonen, mut ettei sitä välttämättä tarvis uusiks kokea kuitenkaan. Tälläsii muita mulle on ainaki ollu Titanic ja ehkä Avatar kans. Okei myönnän, etten Titanicista oo koskaan pahemmin dikannu muutenkaa, et ei se tosiaan löytäis tietänsä mun dvd-hyllyyn, mut sen sijaan Avatar ja tää on ehkä siinä ja siinä, et löytääkö ne itteensä sieltä.

Tänään oli äikän "koe" ja lisä infoo perjantain tekstitaidon koetta varten. Sen jälkeen mentii Minnan, Hannan ja Lauran kanssa hengailemaan Kouvolaan ja kierreltiin kauppoja. Lähtihän sieltä aika paljon sitte loppujen lopuks taas tavaraaki mukaan, kun tarvetta tuntui taas olevan yhdelle jos toisellekin jutulle. Ostin hiusvärit, kahdet legginssit, pitkähkön t-paidan (vai mikälie onkaan :D), Vanilla cafe hoitoainetta *q* ja sitten ei välttämättömämpiä Vanilla cokista *q* ♥ (my new love XD paaaaljo parempaa ku cherry, Laura usko pois! ;') ) ja chupa chups tikkareita. :)

Hmmh...olishan tässä kaikkea muutaki taas ollu ja kertomista ja muisteltavaa riittäis, mut taidan nyt uppoutua johonkin muuhun puuhaan ja lopetella, joten~ SEE YA :')

・マコウ・

PS. XD  hahahaahah...  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti