sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Sunday is only on Sundays~ What's wrong with SUNday~?

Uusi päivä~ "I want to think you as my diary, comfort myself and tell you all my worries...all these things teasing me everyday. What should I do, where are you now? ..." Herään, aurinko paistaa, lumi loistaa puhtaan valkoisena ja silmiin sattuu. Kello oli jo lähes kolme. Kahvia ja datausta. Datausta ja musiikkia. Musiikkia ja ... who knows...Sunnuntai. Huomenna, viimein viimeinen normaali koulupäivä. I should be happy, right? To be honest I'm not sure, whether I'm happy or not..........

Koko viikko on kiitäny läpi sormien. Kouluun, kotiin, kouluun... En tehny mitään tärkeää. Koko viikko on ollut lähinnä koominen. Kaikenlaista pientä on sattunu. Eilen, ei sittenkin perjantaina aamulla bussikuski kyseli sukulaissuhteistani, luultavasti sekoittaen minut johonkuhun muuhun, ei sen väliä. Nauratti. Eilen tätini kävi meillä ja puhui Thaimaan matkastaan. Jos vain pystyisin lähtisin itsekin jonnekkin kokeiden jälkeen, enkä palaisi ennen syksyä. Mutta minkäs teet, kun ei lottopottikaan ota osuakseen. Loman tarpeessa. That's right.

"Start your engines!" Tuli katsottua torstaina Ru Paul's drag racen finaalijakso. Itseasiassa olin hieman pettynyt, että se loppui jo, oli vallan viihdyttävää katsottavaa. :D Tyra meni ja voitti. Jujubee oli suosikkini <3, mutta tiesin kyllä, ettei hän tulisi voittamaan. Potentiaalia ei ollut yhtä paljon kuin Tyralla ja Ravenillä loppujen lopuksi. Jotta voisin jatkaa no-lifeilyä odotan jo, että Idols alkaisi. Ei minua oikeasti kauheesti kiinnosta, mutta jokin vanha tapa pakottaa minut jatkamaan kyseisen ohjelman katsomista kausi toisensa jälkeen. Samaa voisin sanoa Salkkareista, tapa, josta en vain ole päässyt eroon. Enkä tiedä haluanko päästäkkään, pysyy päivä rytmissään, kun on tiettyjä rutiineita. Kai se on se fakta, miksi jollain oudolla tavalla pelkään tulevaisuuttakin, elän rutiinien vallassa, kaikki mikä voisi muuttua pelottaa. Ehkä pelottaa ei ole oikea sana, mutta tietynlainen ahdistus.

Eilen ja edellisenä iltana nauroin taas pitkästä aikaa Nigahiga videoille youtubessa. Haha. Ei väliä kuinka monta kertaa katson niitä, niin ne saavat minut jollain tavalla aina huvittuneeksi. Ryan on luultavasti harjoitellut paljon nopeasti puhumista ja vitsejään yms. mutta jollain lailla hänestä huokuu nerokkuutta. :---D

Tällä hetkellä kuuntelen tätä biisiä http://www.youtube.com/watch?v=cn5sDiyrcLM (Kasio by Taru). Täydellinen kappale sunnuntaille. Haikea ja huokuu jännää fiilistä. Kyseinen kappale on teemakappaleena My Princess nimisessä korealaisessa draamassa. Pidän korealaisista draamoista ja tällä hetkellä olen katsomassa ko. draamaa, mutta myönnän nähneeni nerokkaampiakin sarjoja. Japanilaiset draamat ovat myös hyviä, ehkä hieman loisteliaampia kuin korealaiset, mutta henkilökohtaisesti minusta korealaisista draamoista huokuu hieman erilainen tunnelma, josta pidän kuitenkin ehkä hieman enemmän. Voisin jossakin vaiheessa kirjoittaa arvostelun jostakin draamasta. :)

Eilinen ilta oli omistettu K-popille :D Lähinnä JYJ:lle, TVXQ:lle (tai tarkemmin sanottuna Uknowlle ja Maxille tässä tapauksessa) ja GD&T.O.P:lle~ menevää musaa, näitä odotan kuulevani annyissäkin~ http://www.youtube.com/watch?v=iqTZ5hFVtNI&feature=related (JYJ - Be the one)

...ja suosikkini High High:n lisäksi :---------DD mm. hauska musiikkivideo~


 


                 SEE YA~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti