keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Kiireistä aikaa...vai onko?

Hej då. Joka aamu, kun herään mietin, että kun pääsen koulusta kotiin menen samantien päiväunille. Montako kertaa olen tehnyt niin? Jaa-a...yleensä se nyt sattuu menemään siihen, että kahvia ja dataamaan! Eiköhän sillä jakseta loppu päivä. :D Sama homma muitten juttujen kanssa. Illalla mietin, että huomenna...niin huomenna aloitan varmasti ruotsin yo-kokeeseen lukemisen. Montako sivua olen lukenut? Jaa-a...ehkä kolme, tai vähemmän......Yritin Porvoosta joskus ostamaani Elemental Geladen ruotsin kielistä ykkösosaakin lukea, huvin JA ruotsin vuoksi..mutta voiko mikään mikä sisällyttää jotakin ruotsin kieleen liittyvää olla hauskaa? No ei kai. Pointti on, että jostain pitäisi alkaa saamaan motivaatiota tehdä juttuja, ulkoilua, opiskelua jne.

4 asiaa pyörii päällimmäisinä mielessä: 1) Penkkarit - (ABINAT TULEE ja jyrää \m/ !!) paljon säätöä monien juttujen kanssa on ollut lähi päivinä ja toivottavasti kaikki menee putkeen :) ylipäätänsä taitaa olla abeilla vielä paljon tehtävää...onneksi oma penkkariasu on jo valmiina...lähestulkoon. :D

2) Yhteishaku - Voiko oikeasti olla mitään ahdistavampaa (check...! ok löytyy...muita pahempia juttuja, luettelenko? :D) kuin miettiä tulevaisuuden suunnitelmia, eli opiskelupaikkaa vielä viime hetkille asti, eli yhteishaun alkuun asti....Mihin? - sekö? tuoko? tämäkö? - WHAT ??? + No idea...oh please tell me what to do. Ja asumisjärjestelyt lisäävät päänvaivaa, varsinkin Stadin seudulla~

3) Yo-kokeet, especially f*cking swedish =) - Saanko lakkia, jos en saa ja jos se on kiinni vain siitä, etten jaksanut uhrata "kallista" datausaikaani ruotsin lukemiseen...voivoi...onneksi kompensaatio on keksitty, jos siitäkään tulee olemaan minkäänlaista iloa...Ja vielä kun kaiken stressin keskitän ruotsiin, unohtuu psykologia herkästi ja voi lukeminenkin unoh.....jos ei nyt kuitenkaan, edes tällä kultakalan muistilla. Kyllä, kyllä aion oikeasti lukea vielä, persoonallisuuteni ei salli itselleni luovuttamista tällaistan asioitten suhteen. mjah. :3

4) Muutto x2(?) - Voi kyllä, tilavasta omakotitalosta pieneen kerrostaloasuntoon, siltä se nyt hiukan näyttäisi...tämä tilanne ja jos sen vielä onnistuu tekemään kahteen kertaan puolen vuoden aikana. Aivan mainiota, muuttaminen onkin niin mukavaa, tavaraa pakataan, tavaraa puretaan ja pakataan ja puretaan ja pak....

Äsköisen lukeminen voi varmasti olla erittäin mielenkiintoista... (.__.) I apologise... Valittamisen sijaan voisin jutella mukavia. Hah. Viikonlopun jälkee ei järin ole tapahtunut mitään erikoista, mutta mieleni teki kirjoittaa, joten jos joku on vahingossa sattunut lukemaan tämän ja jopa tänne asti, ehkä olisi ollut syytä skipata?

Etsitään malleja, eiku...Pyysin erästä ystävääni toimimaan mallina, jotta voisin harjoitella kuvausjuttuja, mutta valotuksen pitäisi olla erittäin hyvä, että kuvista tulisi mahdollisimman tarkkoja...niin tarkkoja kuin vain mahdollista digikameralla. Ulkovalo taitaa siis olla paras ja tuolla erittäin lumisessa ulkoilmassa taitaa tulla ihan mukavia kuvia. Pitäisi vain päättää koska tämä photoshoot pidettäisiin. Kohta kuitenki koeviikkokin, ilman kunnon kokeita tosin.

Hmmmh...Tänään pyysin äitiäni ostamaan terveellistä ruokaa ihan näin vaihtelun vuoksi (._.)...tulos oli kyllä mielenkiintoinen...eines kasvispihvejä ja nuudeleita~ yah, I like, but...terveellistä(kö?) haha.

Mainitsinkin Annyeong!Partyista jo aiemmin ja äskön selvisi, että kyytikin olisi tiedossa! Hienoa! Ei tarvitse mennä viimeisellä junalla...tai mikä pahinta myöhästyä siitä!! Kyllä vain, näinkin on käynyt. -.- LM.C:n keikan jälkeen viime vuonna itseasiassa...Mjah. Mutta keikkailu se se jatkuu vaikka mitä tapahtuisi. :D Eli maaliskuussa Girugameshia katsomaan ja huhtikuussa Miyavia. Aivan niin A-partyista...Teemana olisi Ystävänpäivä, enkä tiedä yhtään miten sinne kannattaisi pukeutua~ Olisi hauska kokeilla jotakin hieman erilaista ja jos mahdollista olisi kiva värjäillä hiuksia ennen ko. tapahtumaa. Dunno. U tell me...mjah.

TO MYSELF ~Memo~ Things to do:
- kirje Se-ryeonille + lahja
- ruotsin opiskelu
- tsekkaa, mikä päivä Hawaii-05 (tai vastaava) alkaa <- näin mainoksen ja näytti mielenkiintoiselta sarjalta, Lost tyyliin...I guess.
- palauta kurssinumero lappu perjantaihin mennessä
- etsi kesäduunia...jospa vihdoin tärppäis...tai sitten ei.
- valokuva (koululle~ )
- photoshoot with Miu
- lataa uusia biisejä ipodille (G.NA, 4minute, Mblaq, One Ok Rock, Tokyo shitei etc.)
- etsi uusi koukuttava dorama :DDD
- ÄLÄ juo liikaa kahvia ._.ZAU~~~!!! xoxo no way~  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti